måndag 17 november 2014

Målsättning och Island

2015 närmar sig och jag har börjat skriva ner mina mål som jag ska arbeta mot nästa år.  I juli var jag på en fantastiskt ledarskaps- och målsättningskurs i Italien där vi blev tränade i att sätta våra mål för de nästa 25 åren. Sen dess har allting bara kommit till mig. Jag har aldrig riktigt trott eller jag har tyckt affirmationer är lite löjliga men jag skrev ner mina, och ja.. det funkar! Kanske för att du själv sätter fokus på vad du vill varje dag när du dagligt påminner dig med affirmationer.
Oavsett.
Det är såå viktigt att tänka över sina drömmar, vad man verkligen vill i livet, skriva ner dem så de finns svart på vitt. Skriver du ner dina mål?

Vi har nu öppnat cafet och det har vart fullt ös med 12-13 timmars arbetspass. I lördags gick jag och tänkte på hur skönt vore det inte med massage nu. Någon timme senare kom en god vän in och bjöd mig på valfri behandling. Hur coolt är inte det!? What you wish for... ;)

Innan STHLM RAW öppnade hann jag med en kort semester till ISLAND! Wow, vilket land och historia. Älvor, språket & naturen!
Reykjavik bjöd både på fantastisk mat på Blå Lagunen (LAVA restaurant) och massa vego och raw mat på Glo! Rekommenderas varmt. Blå lagunen är ett måste, även om det är turistigt så juice i 40gradigt vatten med ansiktsmask. Ja du kan stanna där i vattnet en hel dag..  Mmmmm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar