lördag 2 mars 2013

Krämig MockatårtaMin favorittårta som jag serverade på min födelsedag. Mockatårta! Recept finns i favorit dessertboken från Cafe Gratitude. En riktigt krämig tårta med smak av choklad och kaffe. Jag använder en god och stark espresso, reko och eko. I övrigt är allting annat raw med cashew, kokosolja och kakao i fyllningen. Den är så smakrik att en den här lilla biten är man mätt på länge. 

10 kommentarer:

 1. Åh låter väldigt gott! Måste prova den någon dag! :)

  SvaraRadera
 2. å vad gott! måste fråga är den fryst? ser inte så ut, jag gillar rawdeserter men tycker det är tråkigt att de flesta är frysta. så skulle vara underbart med en tårta som man inte behöver ställa i frysen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Sussi! Du behöver inte frysa denna tårta (och inte heller andra tårtor om de inte ska vara nån typ av glasstårta?). Det går lika bra att ställa in dem i kylen för att de ska sätta sig, dvs att fettet ska stelna så tårtan håller ihop. Just denna tårta tar lite längre tid att sätta sig, 5-6 timmar kanske. Över natten är perfekt.

   Radera
 3. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
  1 till 10.

  Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

  Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

  Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

  Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

  Hälsningar

  http://www.Fooduel.com

  SvaraRadera
 4. Bilden här uppe till vänster (den med björken), var är den tagen? Helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från NordNorge i Reisadalen <3 Underbart vacker nationalpark.

   Radera
 5. Å ser underbart god ut! Snälla, kan du lägga upp receptet!

  SvaraRadera
 6. Du skulle möjligtvis inte kunna skriva ut receptet här? Låter gott, men som student har jag inte pengar till att köpa sådana böcker, tyvärr.
  Med vänlig hälsning, Louie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom det inte är mitt recept eller jag kan hänvisa till receptet på nätet tänker jag inte publicera det här, man får stödja bokförfattarna istället eller vänta tills jag har ett annat schysst recept (kanske utan cashew och massa agave.. )

   Radera