tisdag 15 november 2011

Allt för Hälsan

I helgen var det mässa - Allt för Hälsan. Smakprover på massa supermat; goji, kakao, mullbär och massa annat från olika företag. Biofood var där och visade upp sitt sortiment. Fick lukta på Desert Essences underbara hår & hudprodukter. Deras kokosbalsam fick mig att drömma mig tillbaka till Hawaiis varma stränder och palmer som svajar. Fick test på Desert Essence Spicy Vanilla Chai hand och kroppslotion. Mmmmums, man vill nästan äta upp det istället. Luktar fantastiskt och lukten håller länge på kroppen, en mild kryddig vaniljdoft. Kan absolut tänka mig använda det när jag vill piffa upp vardagen. Ekologiskt, naturliga råvaror, luktar fantastiskt. Ska du ha något, så är det Desert Essence du köper.Rawfoodmiddagar.se var där och de hade fullt upp. Tror de fick många nya medlemmar när de bjöd på varm choklad och massa positiv energi. De har ett väldigt enkelt och bra koncept. Öppna knytkalas där du kan träffa andra och lära dig mer och dela kunskap med andra. Anmäl dig till deras nyhetsbrev eller knytkalas. De anordnar också event och den 16 & 17 december kommer två läkare från Hippocrates Health Institute i Florida till Stockholm och berättar om vitalitet, läkande från sjukdomar och hur man förebygger för tidigt åldrande.
Kanske något för våra norska läsare att starta upp något liknande i grannlandet?

Det bjöds också på svensk massage, shiatsu och zonterapi, föreläsningar och SM i poledancing. Wow, det tränar verkligen hela kroppen. Besökte också några föreläsningar om raw food men de var väldigt grundläggande, men kul att se att folk är intresserade.Testade en väldigt god juice som ska finnas i butikerna till ett bra pris. Loviseberg gör en helt opastöriserad juice. Jag testade den vanliga apelsinjuicen, en med apelsin, mynta, ananas och en med apelsin, kiwi och ingefära. Smakade fantastiskt, bästa juicen som finns att köpa!

"För oss på Loviseberg betyder "färska juicer, smoothies och frukt" att produkterna är helt opastöriserade, inget är tillsatt, inget är fråntaget, ingen värme, frysning eller annan behandling. Vi kallar det "FÄRSK PÅ RIKTIGT", och det är precis som om du pressade eller skar upp frukten hemma. Resultatet blir en betydligt högre C-vitamin halt samt bättre näringsvärden, smak, lukt och färg."


Det var lite från helgens mässa.
- Marina

- Marina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar