måndag 5 september 2011

Välkommen!

Hej och välkomna till vår nystartade blogg Lev och Spira! Vi som skriver den är tre tjejer som bor i Nord-Norge och har ett stort intresse för mat, natur och hälsa, vilket naturligt har lett oss in på matfilosofin raw food. I den här bloggen kommer vi att dela med oss av våra erfarenheter, tankar och kunskaper. Vi hoppas att kunna inspirera er. Här kan ni läsa mer om oss.

3 kommentarer:

 1. Å en sådan vacker bild! Lycka till mer er fina Lev & Spira!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst alla inlägg baklänges, från det nyaste, till detta första inlägg! OJ vad glad jag blir att jag fann denna blogg! Som nyfrälst rawfoodare behöver jag alla tips i världen, och det fann jag mycket av här!
  Har fortfarande lite svårt att hitta på nya måltider och recept då jag endast ätit rawfood i någon månad, det är lätt att det bara blir blomkålsris med grönsaker eller zuccinipasta med någon sås ( inte för att det är något dåligt, mycket godare än vanlig pasta, men något annat kan man ju hitta på. Dock inte sötpotatispastan som bara smakade stärkelse...)

  Nästa steg är väl att försöka införskaffa sig lite mer avancerade pulver och superfoods. Ska även försöka göra chipsen ni tipsade om i ett inlägg här, chipstokig som jag är.

  Tack för en superbra blogg, ni kommer hjälpa mig i min rawfoodvardag!

  SvaraRadera
 3. Välkommen Frida G och lycka till med raw food livet :)

  SvaraRadera